HTML

TITOKORSZÁG

2010.10.06. 02:56 :: Radiszadi

Mindig van valami. Valami fura. Persze egyre nehezebb átlépni az ingerküszöböt. Az sem egy bulvárhír, hogy külsősökkel titkosították a kormányülések hangfelvételeit. De azért valakit csak érdekel.

Az új kabinet már vizsgálja, hogy a Bajnai-kormánynak tízmillióért dolgozó magáncégnek volt-e erre törvényes engedélye, illetve jár-e biztonsági kockázattal az adatok kiadása.

Biztos kiderül, hogy az égvilágon semmilyen gond nem volt. A kocka meg el van vetve. De kit kérdezzünk a kockázatokról és mellékhatásokról?

Kiadták az iratokat. Olyan lazán hangzik. Ez egy laza ország. Itt vezetők titoktartásért kapnak pluszpénzeket, s nem százezreket. Titkos, hogy ki titkosít?

A vizsgálat elindul, még nem tudjuk, mit fog feltárni. Igazából lehetnének nyilvánosak is a kormányülések felvételei. De nálunk mindent titkosítanak. Nem ám a pszichopata gyilkos kap életfogytiglanit, hanem az iratok.

Mi lenne, ha titkosítanák Magyarországot? Akkor eltűnnénk a térképről, de cserében békében élhetnénk? Én megszavazom.

Amúgy a szellősebb, nagyobb nyilvánosság talán csökkenthetné az összeesküvés-elméletek népszerűségét. Hiszen az USA után simán lehet, hogy mi hiszünk a legtöbben ilyenekben. A parákban. Mert a magyar bírja a parát. Ha meg nincs, akkor csinálja.

Úgy szeretném, ha kiderülne, hogy valami jól megy. Flottul. Pöpecen. Például, hogy elrejtettek valahová pár milliárd eurót, de megtalálták, s így fél év alatt befejezik a 4-es metrót.

Szólj hozzá!

Címkék: kormányzat titok

A bejegyzés trackback címe:

https://radiszadi.blog.hu/api/trackback/id/tr432349134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása