HTML

A mi kis játszóterünk

A mi kis játszóterünk Magyarország .....

Friss topikok

Linkblog

BKV szappanopera: H. Éva

2009.12.10. 05:40 :: Radiszadi

 

A BKV megbízott jogi igazgatója helyett az ellenőrző bizottság fideszes elnöke nevezte néven H. Évát. György István a Hír Televízió Rájátszás című műsorában megerősítette, H. Éva nem más, mint Horváth Éva, Hagyó Miklós  volt MSZP-s főpolgármester-helyettes egykori szóvivője.

Horváth Éva jelenlétijét is a BKV jogi igazgatója hamisította meg?

Közokirat-hamisítás miatt is vizsgálja a rendőrség a BKV volt jogi igazgatójának ténykedését - mondta el a Fővárosi Közgyűlés vizsgálóbizottságának ülésén Tomasitz István, a közlekedési társaság megbízott jogi igazgatója.

A Hír Televízió helyszíni tudósítója elmondta, a budapesti rendőrfőkapitány levélben értesítette a bizottságot arról, hogy még csak a Budapest Airportnál elkövetett korrupciós cselekményekkel - hűtlen kezeléssel és vesztegetéssel - kapcsolatban áll meg az alapos gyanú.

A BKV-nál azért tartottak házkutatást, hogy bizonyítékokat gyűjtsenek, kiterjeszthető-e az alapos gyanú a közlekedési vállalat szerződéseire is.

Tomasitz István megbízott jogi igazgató szerint a rendőrség a cégnél tartott házkutatáson talált olyan dokumentumokat, amelyek valódiságát megkérdőjelezik.

Meghamisíthatta az egyik alkalmazott jelenléti ívét

Sziebert György, a BKV előzetes letartóztatásba helyezett volt jogi igazgatója a gyanú szerint meghamisíthatta az egyik alkalmazott jelenléti ívét. Az érintett dolgozó teljes nevét nem árulta el a közlekedési társaság megbízott jogi igazgatója a BKV ügyeit vizsgáló bizottság ülésén. Csak annyit mondott róla, hogy H. Évának hívják. György István, az ellenőrző bizottság fideszes elnöke a Hír Televízió Rájátszás című műsorában megerősítette: H. Éva nem más, mint Horváth Éva, Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes egykori szóvivője.

Horváth Évát a BKV előző vezetése vette fel a kommunikációs részlegre, és a cég mostani vezérigazgatója bocsátotta el idén augusztusban, a végkielégítési botrányok kirobbanása után. Horváth Évával a BKV jelenlegi kommunikációs igazgatója nem találkozott munkatársként a társaságnál.

Szólj hozzá!

Címkék: bkv hamisitás

A bejegyzés trackback címe:

https://radiszadi.blog.hu/api/trackback/id/tr101587507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása